Coaching

We leven in een tijd waar veel van ons wordt verwacht en waarin we ook veel van onszelf verwachten. Al deze verwachtingen kunnen je leven behoorlijk ingewikkeld maken waardoor we stagneren of vastlopen.

Vanuit een holistische visie help ik jou met de vraagstukken en problemen waarmee jij rond loopt. Ik daag je uit om op een positieve wijze anders naar jezelf te gaan kijken en laat je voelen waar het werkelijk om draait: zijn wie je bent!

Individuele coaching

Holistisch coachen richt zich op de mens als geheel. De mens bestaat uit een fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch lichaam. Al deze factoren staan met elkaar in verbinding en zijn van invloed op jouw leven. Op het moment dat er een verstoring op één of meerdere niveaus plaatsvindt raak je uit balans, wat kan leiden tot verschillende klachten. Samen gaan we kijken naar de oorsprong van jouw klacht. Er wordt inzicht en bewustwording gecreëerd in jouw gedrag, overtuigingen en patronen. Hoe meer je open staat voor nieuwe ontwikkelingen, des te sneller veranderingen zullen plaatsvinden en jij een persoonlijke groei kan doormaken. Je leert vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie.

Coachingsmethodieken

Ik begeleid jou op je pad naar meer zelfvertrouwen en het gevoel goed te zijn zoals je bent. Door je begrepen, gezien en gehoord te voelen kun je weer stralen van binnenuit.

Vanuit een holistische visie combineer ik intuïtief verschillende methodieken. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kijk ik naar wat nodig is. Jouw proces staat centraal en krijgt volledig de ruimte. Op jouw tempo en de manier die bij jou past.

Tarief

Een consult duurt +/- 90 minuten en kost €65,-. In het eerste consult verhelderen we samen jouw vraag/klacht en bepalen we het verloop van jouw traject.